divendres, 2 de juny del 2017

Tiquets sopar Festa Final de Curs 2017

El pròxim dissabte 17 de juny es celebrarà la Festa de Final de Curs 2017 a l’escola. El matí i la tarda estan reservades a les activitats familiars i al vespre celebrarem el “Sopar deCarmanyola” (inici del sopar 21:00h al Pati Vell) amb el que direm adéu al curs escolar d’enguany.

Per poder assistir al “Sopar de Carmanyola” s’ha d’haver adquirit el tiquet-cadira corresponent. El preu del tiquet és de 6€ i només es posaran a la venda 600 tiquets numerats amb la finalitat de millorar la logística i l’organització del sopar.

Això implica que, aquells que vulgueu assistir en grup al “Sopar de Carmanyola”, haureu de comprar tots els tiquets del grup alhora si voleu seure plegats. La venda de tiquets es farà de forma correlativa i segons demanda a l’hora de la seva venda. No s’atendran reserves de places.

Recomanem que, seguint la dinàmica d’altres anys, només s'agafi cadira pels adults tenint en compte que els nens, per norma general, sopen abans i utilitzen les mateixes cadires que els adults. D'aquesta manera facilitarem que el màxim de famílies que ho desitgin puguin gaudir del sopar.

Si en el moment de celebrar el “Sopar de Carmanyola”, les condicions meteorològiques fossin adverses i s’hagués de suspendre el sopar, es retornaria el 50% del valor del tiquet adquirit.

La venda anticipada de tiquets es farà a la Consergeria de l’escola des del dimarts 06/06 al divendres 16/06 en el següent horari; matins de 08:00h a 13:00h i tardes de 15:00h a 17:30h.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i per fer del “Sopar de Carmanyola” un espai de convivència exemplar.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada